МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА
АВТОМОБИЛНИ ГАЗОВИ УРЕДБИ НА ПРОПАН БУТАН И МЕТАН
11 години опит в автомобилните газови уредби

ВД МОТОРС

Ние сме колектив от специалисти, работещи в сферата на автомобилните газови уредби от 2010 г.

Подходящият избор на компоненти за газов инжекцион, правилният и качествен монтаж, както и прецизна настройка са наш приоритет и са вашата гаранция за безпроблемна експлоатация на автомобила с газова уредба.

Вие може да се доверите на нашия професионализъм и да разчитате на коректното отношение към Вас, клиентите.

Не се колебайте да ни потърсите на нашите телефони или на място в сервиза.
Очакваме ви в обновения ни сервиз, където в приятна обстановка, на кафе или чай, можете да изчакате приключване работата по вашия автомобил.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
Газовите инжекциони които предлагаме са последно поколение.  Съвременната електроника в уредбите, които монтираме, управлявана от сложен софтуер позволяващ финни настройки и прецизно дозиране на горивната смес посредством газовата рейка, дава редица предимства:
нисък разход на гориво
нисък разход на гориво

Нисък разход на гориво (в рамките на 10-15% над бензиновия разход)

малка загуба на мощност

Малка загуба на мощност

Пренебрежимо малка загуба на мощност (2-5%), ниска цена на обслужване

удоволствие от шофиране

Гарантират ВИ удоволствие от шофиране на вашия автомобил, докато пестите пари

Системите които предлагаме са подходящи за двигатели с 3 до 8 цилиндъра, с или без принудително пълнене (турбо или компресор), покриващи европейските изисквания за вредни емисии Euro 1-4.

МОНТАЖ

При монтажа на газовия инжекцион, отделяме специално внимание на качеството педантичното спазване на всяка подробност и изискване на производителя. Понякога се налага допълнително да бъдат разглобени много детайли които нямат отношение с монтажа на уредбата, но не позволяват достъп и възпрепятстват правилното разполагане на елементите в двигателния отсек. Независимо от удължаването на времето за монтаж, всеки автомобил получава нужното внимание и усилия за да се достигне онази прецизност която е наш почерк и може да се забележи с пръв поглед при вдигане на капака на двигателя.

Настройка на системата

След качествения монтаж пристъпваме към настройка на системата което е най-деликатния и много често подценяван момент. Една неправилна настройка няма да ви позволява да усетите динамиката и икономичността на новата Ви система, независимо от цената която сте заплатили за покупката. Добрата настройка на един газов инжекцион се постига само в движение, което при някой автомобили това може да продължи до един час като време и изминаване на 10-15 км. пробег. Всеки конкретен автомобил има специфични изисквания към горивната диаграма на газовата система, всеки водач има собствен стил на шофиране. На тестовия пробег постигаме онази хармония между автомобила, газовия инжекцион и вашите очаквания за добро представяне, вие карате а ние настройваме докато се убедим че всеки грам гориво е попаднал на правилното място.

Гаранционно обслужване на газовия инжекцион

Положените усилия при монтажа на системата намаляват до минимум дефектите породени от човешки фактори. Влагането на качествени материали и консумативи и използването на качествени инструменти също ограничават подобни проблеми. За съжаление и най-добрата газова уредба макар и рядко може да даде „фабричен” дефект. Тогава за Вас е много важно да можете да разчитате на бърза и професионална намеса за моментално отстраняване на проблема без излишно протакане. Изградили сме гаранционното обслужване така че на момента в рамките на минути заменяме повредения детайл без да Ви губим времето и да ви разхождаме напред назад. Всяка една рекламация се анализира и се вземат мерки за предотвратяване на последващи подобни такива.


Гаранционния срок на системите е 2 години или 50 000 км, като през това време всички настройки и подмяна на дефектирали компоненти по системата са безплатни.

За вас можем да извършим диагностика и ремонт на следните марки газови уредби и инжекциони на пазара:

A.E.B.; KING; EMER; ReaGas; MegaJet BG; ATiKER – Fast; DIGITRONIC – DGi, Easy Fast; LOVATO – SMart, E-Go, Easy Fast; KME – Acme, Bingo, DIEGO 3, NEVO; LPG TECH; LO GAS – Flash PRO, MAch Pro; TAMONA – TF Stream, Pro Gas, AG – SIROCCO; FOBOS 1, 2,3,4, 5;

При нас се извършват всички ремонти и обслужване на автомобилите.