МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА
АВТОМОБИЛНИ ГАЗОВИ УРЕДБИ НА ПРОПАН БУТАН И МЕТАН
Обслужване на автомобил

Обслужване на автомобил

Смяна на масло и филтри. Работим с всички доставчици на двигателни масла в България. Съобразяваме се с предпочитанията на клиента за цена и марка на консумативите.

Смяна на накладки и дискове

Смяна на накладки и дискове

Спирачната система е от решаващо значение за сигурността на вашия автомобил. Тя трябва да спира комфортно и сигурно от всякаква скорост. За това ние ви предлагаме безплатна диагностика за състоянието на спирачната ви система и изготвяме предписание за извършване на необходимите ремонти, както и извършваме такива.

Смяна на ангренажен ремък

Смяна на ангренажен ремък

Ангренажният ремък осъществява синхронизирането на коляновия и разпределителния вал в автомобилите. Скъсването му причинява големи щети. Ние имаме капацитета и възможности да извършим смяна на ремък и ролки, съответстващи на вашия автомобил от различни производители.
Ремонт на стартери и генератори

Ремонт на стартери и генератори

Стартерът и алтернаторът са две много важни части от всяко едно моторно превозно средство. Без тях, задвижването на автомобилът е невъзможно. Ако имате нужда от ремонт на стартери и алтернатори ние сме насреща. За разлика от много други сервизи, ние демонтираме, ремонтираме и монтираме стартерите и алтернаторите в сервиза.

Диагностициране и ремонт на ходова част

Ходова част наричаме съвкупност от множество елементи, които са натоварени с основната задача да осигуряват удобството и комфорта на водача и пътниците в автомобила. Ние извършваме безплатна диагностика и препоръка за ремонт, осигуряващ вашия комфорт по време на шофиране.

КОНТАКТИ С НАС

Ако имате нужда от допълнителна информация или желаете да извършим определена сервизна услуга на Вашия автомобил, не се колебайте да ни потърсите.